DAVID ALEXANDRUAparitii in presa

Alexandru, un băieţel în vârstă de 9 ani din Iaşi, a impresionat întreaga lume cu tablourile pe care le realizează. Copilul este atât de talentat la pictură, încât deja a expus la Londra.

Un băieţel în vârstă de 9 ani din Iaşi a devenit cunoscut în întreaga lume graţie talentului special pe care îl are la pictură. David Alexandru a avut deja numeroase expoziţii, una dintre ele găzduită chiar la Galeriile Saatchi din Londra, relatează Yahoo! News România.

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi în parteneriat cu Consiliul Judeţean Iaşi organizează o nouă expoziţie personală a artistului plastic ieşean David Alexandru (12 ani), în Turnul Golia-et.I, în perioada 27 aprilie-27 septembrie.

Expoziţia este intitulată ”David, despre oameni si locuri din judetul Iaşi” şi conţine un număr de 41 de lucrări , dintre care 19 sunt lucrări în ulei, iar restul de 22 sunt lucrări în tempera și acuarelă. Consiliul Judeţean Iaşi este partenerul care asigură finanţarea pentru înrămarea celor 45 de tablouri expuse.

Micutzu a pregătit o surpriză pentru spectatorii care vor veni la spectacolul „La cererea publicului” susținut de Badea, Bordea și Micutzu, în deschidere cu Mocanu, Cortea și Bucalae.

Spectacolul se va ține cu casa închisă atât pe 31 octombrie, cât și pe 1 noiembrie 2017, dar, cei ce şi-au cumpărat deja bilete se vor bucura de o experiență plină de culoare semnată David Alexandru, pictorul de 12 ani din Iași, care se bucură de susținerea necondiționată a simpaticului comediant Cosmin Nedelcu (Micutzu).

Ajutor pentru copiii din Kenya. Micul pictor David Alexandru a donat 60 de tablouri

Impresionat de soarta copiilor din Kenya, micul Piccaso din România, cum a fost supranumit David Alexandru, a decis să-şi doneze lucrările pentru achiziţia unei plasme. Copilul de nouă ani a devenit celebru după ce lucrările sale au fost expuse în statele unite ale americii. Acesta a ajuns să cunoască soarta micuţilor din Kenya încă de anul trecut când a mai donat alte lucrări pentru construcţia unei grădiniţe.

David Alexandru who came in first place in his age group in the 2016 Peace Pals International Art Exhibition and awards chose to gift his winning Peace Pole to the City of Iasi in Romania in care of Mayor Mihai Chirica. David and the city of Iasi are planning a beautiful event to commemorate the planting of the Peace Pole, which will be held on the 24th of March. Congratulations David, we can’t wait to hear the news of your event.

Institutul Cultural Român de la Viena găzduieşte în perioada 30-31mai expoziţia dedicată Zilei Internaţionale a Copilului, „Culorile Copilăriei“ a artistului David Alexandru.

Expoziţia cuprinde lucrări realizate prin tehnică grafică (creion, cărbune), ulei pe pânză şi acril pe pânză. Vernisajul expoziţiei are loc sâmbătă, 30 mai, la ora 14.00 în prezenţa artistului şi este urmat de ateliere de desen şi pictură, oferind copiilor participanţi oportunitatea de a-şi antrena creativitatea.